Dr. Steinberger 5 napos fitness program – csak személyes átvételre

11500 Ft

Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, s a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól. Kevesen tudják azonban, hogy tisztító kúrára, lé-böjtre nemcsak néha, ötletszerűen, hanem negyedévente-félévente, tervszerű módon lenne szükségük. Ennyi idő alatt ugyanis az emberi szervezetben bőven felgyülemlik annyi káros anyag, amitől szükséges megszabadulni.
A fitness program után csökken a fáradékonyság, a rossz hangulat, fittebbnek érezzük magunkat.
Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé (sorrendjük is betartandó!):
1. nap: Zöldbúzafű koktél – élvezze ezt az íletes koktélt, amely a fiatal búzafű levéből zöldtea kivonat és gyümölcslevek hozzáadásával készül. A zöldbúzafű leve spirulina mikroalgával kiegészítve a tudatosan táplálkozók kedvelt itala.
2. nap: Zöldséglé – Hét gondosan válogatott zöldségféléből készül ez a magas minőségű direktlé. A zöldséglé különösen alkalmas reggeli italként, hogy a nap jól kezdődjön. Tengeri sóval ízesített kalóriaszegény ital.
3. nap: Ananászlé – Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemei. Különlegesen frissítő hatású.
4. nap: Céklalé – A biológiai termesztésből származó céklát közvetlenül érés után magas minőségű lévé dolgozzák fel, majd letöltik. A kíméletes eljárással készült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékét.
5. nap: Sárgarépalé – Frissen szedett sárgarépából, magas béta-karotin tartalommal rendelkező, bio citrommal ízesített lé. A sárgarépában található béta-karotin a szervezetben A-vitaminná alakul át.
A lékúra kiegészítője lehet: korpás kifli, tökmagos pirítós kenyér, rozsos kenyér. étkezését napi öt egyenlő részre ossza el, így a levekből egyszerre 1,5 dl-t, az ajánlott kiegészítőkből pedig 1-2 szeletet fogyasszon!
Fontos: naponta legalább még 2-2,5 liter szénsavmentes vizet kell meginnia!
Kiszerelés: 5 x 750 ml