Póréhagyma mag csíráztatáshoz – Rédei

760 Ft

Leírás

Rédei póréhagyma mag csíráztatásra. A csírák a kifejlett növény esszenciáját tartalmazzák, rendkívül gazdagok ásványokban, vitaminokban, enzimekben. E korszerű és természetes vitaminbombákat ízletességük és változatosságuk miatt nagyon könnyen beilleszthetjük táplálkozásunkba. Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

A póréhagymacsíra íze enyhébb, mint a hagymacsíráé, jól használható salátákhoz, de fantasztikus ízűvé teszi a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője is lehet közvetlen tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk díszítésre, különleges aromája egyedivé tesz szinte minden fogást.

Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál póréhagyma magot egy szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20 Cº-os világos helyiségbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, hogy elkerüljük a rothadást. A csíranövény 10-12 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható.

Kiszerelés: 15 g