Leírás
A Natura vajrépa csíráztatásra alkalmas mag. A csírák a kifejlett növény esszenciáját tartalmazzák, rendkívül gazdagok ásványokban, vitaminokban, enzimekben. E korszerű és természetes vitaminbombákat ízletességük és változatosságuk miatt nagyon könnyen beilleszthetjük táplálkozásunkba. Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.
A kicsíráztatott vajrépa csíra zöld színű és a levelei is zöldek, zsenge salátára emlékeztető ízzel.
Csíráztatás: 3-6 óra áztatás után
Öblítés: naponta legalább kétszer
Csírázási idő: 6-9 nap – fontos, hogy a magok ne álljanak vízben, mindig legyenek lecsepegtetve öblítés után
Kiszerelés: 200g
Allergén információ: Nyomokban glutént és számot tartalmazhat.