Leírás
A lenmag felhasználható kenyérsütéshez, pékáru, sós sütemények felületi szórásához. Közvetlen fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges (3 dl/evőkanál).
A lenmag magas százalékban tartalmaz Omega-3 zsírsavakat, továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének karbantartásával és a béltartalom továbbításával segíti a táplálék minél előbbi kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az ún. perisztaltikus mozgást erősíti. Ez a székrekedésben szenvedőknek lehet segítség. Fontos megjegyezni, hogy a bőséges folyadékfogyasztás ez esetben rendkívül fontos, hiszen a kevés nedvesség miatt, esetleg a bélben összecsomósodott lenmagtól dugulás jöhet létre.
Kiszerelés: 1000g
Allergén információ: Glutént, szezámpelyhet és egyéb olajos magokat felhasználó üzemben csomagolva.