Omega-3 halolaj 250ml – GAL

6750 Ft

Leírás

A GAL Omega-3 halolaj tiszta és stabil, teljes spektrumú Omega-3 zsírsav forrás. A termék jól hasznosuló, természetes formájában (és nem a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Omega-3 zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, természetes tokoferolokkal (E-vitamin) együtt. Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.
Magas természetes tokoferol-tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.
Az íze kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi halolajnak.
Összetevők: Tisztított halolaj (98,6%), tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antioxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes).
Fogyasztási javaslat: Napi 1 evőkanál (kb. 10ml) étkezéskor akár salátára, akár pirítósra is.
Kiszerelés: 250 ml
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást.