Brandenburg Angio tabletta – Pycnogenol

5200 Ft

Leírás

A Brandenburg Angio tabletta rózsagyökér kivonatot és fenyőkéreg kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A termék két fő hatóanyagáról bővebben:

Rózsagyökér – Adaptogén (a szervezet működését harmonizáló) gyógynövény, mely növeli a szervezet ellenállóképességét a stresszel és kimerültséggel szemben. Hozzájárul a szív és az érrendszer megfelelő működéséhez, a normál vérkeringés fenntartásához, így a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásához.

Érzelmi feszültség, mentális, valamint fizikai fáradtság esetén hozzájárul a normál pszichés működés, az érzelmi stabilitás és a fizikai erőnlét fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Antioxidáns hatású.

Fenyőkéreg – Hozzájárul a normál mikrocirkuláció (a legkisebb erekben történő véráramlás) fenntartásához. Hozzájárul a keringési rendszer megfelelő működtetéséhez. Antioxidáns hatású. Az antioxidánsok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Hatóanyag/tabletta: Rózsagyökér kivonat 200mg, Fenyőkéreg kivonatok 60mg (ebből pycnogenol 20mg), Fenyőkéreg kivonatokból procianidinek 52mg.

Alkalmazási javaslat: felnőtteknek naponta 1 tabletta. Hosszú távon fogyasztható készítmény.

Összetevők: rózsagyökér kivonat, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), fenyőkéreg kivonatok, csomósodást gátlók (zsírsavak magnézium sói, talkum, kolloid szilícium-dioxid), stabilizátorok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilénglikol), színezékek (titándioxid, vas-oxidok és vas-hidroxidok).

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Gyermekek, terhesek, szoptató anyák ne használják!