Gralma (gránátalma) kapszula

3840 Ft

Leírás

A gralma kapszula gránátalma és szőlőmag kivonatát tartalmazza lecitinnel, folsavval és C-vitaminnal, melyek antioxidáns hatásukkal hozzájárulnak a szervezetben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A gránátalma specifikus antioxidánsai (ellagsav, punikalagin), valamint a lecitin, folsav és a rezveratrol fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében azzal, hogy segítik a szív és az erek egészségét.

Alkalmazása javasolt egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, fokozott fizikai igénybevétel esetén, fokozott antioxidáns-, vitamin- és nyomelem-szükséglet esetén. A készítmény ellagsav tartalma segíti a sejtek egészséges osztódását.

A gránátalma kivonat, a rezveratrol és az ellagsav a többi alkotóelemmel együtt kedvező hatású a szív, az erek és a sejtosztódás egészségére.

Összetevők: gránátalma kivonat (250 mg), szója lecitin (560 mg), szőlőmag kivonat (50 mg), C-vitamin (60 mg), folsav (200 ug) a napi maximálisan ajánlott dózisban (2 kapszulában).

Adagolás: napi adagja 1-2 kapszula (férfiaknak, nőknek, terheseknek korhatár nélkül)

Hatóanyagok kapszulánként: Ellagsav: (polifenol) 200 mg, Lecitin: 560 mg, Proantocianidin (polifenol): 48 mg C-vitamin: 60 mg – *RDA 100%-a, Rezveratrol: 2.5 mg, Folsav: 400 ug – *RDA 200%-a

Kiszerelés: 60 db kapszula dobozonként

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!