Bio-Kult kapszula 60 db

9820 Ft

Leírás

A Bio-Kult egyedülálló összetételű étrend-kiegészítő, amely az élő baktériumflóra 14-féle törzsét – ez grammonként 10 milliárd élő baktériumot jelent – tartalmazza. A bélflóra természetes baktériumainak száma lecsökkenhet pl.: antibiotikumos kezeléskor vagy utazások kellemetlen hatásainak következtében. A természetes baktériumok egyensúlyának felbomlása (dysbiosis) mutatható ki számos betegségben. Ilyenek az antibiotikum kezeléssel társuló hasmenés (AAD), a laktóz intolerancia, az utazók hasmenése.

3 év feletti gyermekek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Adagolás: felnőtteknek napi 1-2 kapszula étkezéskor. A kapszula felnyitható és tartalma elkeverhető az étellel vagy itallal.

Antibiotikus kezelés során a felnőtt adag napi 4 kapszula, az antibiotikummal ellentétes napszakban, ha ez nem lehetséges, legalább három órával később bevéve. A kapszulák szedését a kúra befejezése után még legalább két hétig folytatni kell.

Utazás előtt egy héttel kezdje el szedni a szokásos napi adagot, 1-2 kapszulát étkezéskor. Utazás alatt a napi ajánlott mennyiség kétszeresét, 4 kapszulát kell szedni. A szedést az utazást követően legalább egy hétig folytatni kell. 12 éven aluliak számára az ajánlott mennyiség a felnőtt adag fele.

A Bio-Kultot terhesség alatt is lehet alkalmazni, de a szedés megkezdése előtt kérdezze meg orvosát!

Összetevők: Az élő baktériumflóra 14-féle törzse: Bacillus subtilis PXN 21, Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacillus bulgaricus PXN 39, Bifidobacterium infantis PXN 27, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactococcus lactis subsp lactis PXN 63, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus helveticus PXN 45, Lactobacillus salivarius PXN 57. Tömegnövelőszer (hidroxi-propil-metil-cellulóz).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A készítmény nyomokban tejet és szóját tartalmazhat.