Vese meridián kapszula – Dr. Chen

2600 Ft

Leírás

A Vese meridián kapszula gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó készítmény a vese egészségének megőrzéséhez.

A folsav nélkülözhetetlen az egészséges sejtosztódáshoz, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.
A B6-vitamin szükséges az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az immunrendszer egészségéhez.
A csalán gyökér fogyasztásával hozzájárulhatunk a vese egészséges működéséhez.
A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét.
A bazsarózsa gyökér menopauza idején segíti az idegrendszer normál működését.

A TCM holisztikus szemlélete szerint a következő növényi összetevők támogatják a vese meridián egészségét: bazsarózsa gyökere, japán som gyümölcse, enyves kuszagyűszű gyökere.

Hatóanyagok a napi 3 kapszulában: B6-vitamin: 5,94 mg, folsav: 90 µg, csalán gyökér kivonat: 303 mg, bazsarózsa gyökér kivonat: 297 mg, japán som gyümölcs kivonat: 297 mg, enyves kuszagyűszű gyökér kivonat: 297 mg.

Összetevők: csalán gyökér kivonat, bazsarózsa gyökér kivonat, japán som gyümölcs kivonat, enyves kuszagyűszű gyökér kivonat, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), folsav, zselatin kapszulában.

Adagolás: naponta 3×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.