Magnézium B6-vitamin Forte tabletta – Dr Chen

1350 Ft

A Magnézium B6-vitamin Forte 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk. A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez. A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Adagolási javaslat: naponta 1 tabletta folyadékkal lenyelve.

Hatóanyag/tabletta: 1000 mg magnézium-laktát (megfelel 147,3 mg magnéziumnak), B6-vitamin: 1,4 mg.

összetevők: magnézium-laktát, térfogatnövelő: magnézium-sztearát, hordozóanyag: kalcium-szulfát, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, filmbevonó: HPMC, PEG, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid 1,7 mg).

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A készítményt gyermekek elől zárjuk el.