Ferro komplex (Vas komplex) kapszula – Dr. Chen

1300 Ft

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vasképzés számára szükséges hatóanyagokkal.
A megfelelő vasbevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok esetén, várandósság és szoptatás időszakában a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt képzésben, így a vérképzésben. A réz részt vesz a szervezet vas szállításában. A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény használata, mint például a fafül gomba és a jujuba gyümölcs a hagyományos orvoslásban régóta ismert a vérképzés támogatására.

Hatóanyag/2 kapszula: C-vitamin: 80 mg, Folsav: 400 µg, B12-vitamin: 5 µg, vas: 28,02 mg, réz: 2,4 mg.

Fogyasztási javaslat: napi 2×1 kapszula folyadékkal lenyelve

összetevők: fafül gomba kivonat, jujuba gyümölcs őrlemény, zselatin, vas-fumarát, C-vitamin, réz-szulfát, folsav, B12-vitamin.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.