Szerves vas komplex tabletta – Jutavit

2470 Ft

Leírás

A Jutavit szerves vas komplex jól hasznosuló vasat, folsavat, C-vitamint és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt illetve hemoglobin-képződéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a normál szellemi működés fenntartásához. A vas részt vesz a normál oxigénszállításban és az energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

A folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Hozzájárul a normál vérképzéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A cink szerepet játszik a sejtosztódásban és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Felhasználási javaslat: napi 1 vagy 2 tabletta folyadékkel bevéve

Hatóanyag/tabletta: vas: 18 mg, c-vitamin: 100 mg, cink: 12 mg, folsav: 400 µg

Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), vas-fumarát, cink-oxid, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), fényezőanyag (zsírsavak), Quali-B (pteroil-monoglutaminsav Folsav), nedvesítőszer (glicerin).

Kiszerelés: 100 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.