Porc-Joint hyaluron tabletta – Dr. Chen

5230 Ft

Leírás

A Dr. Chen Porc-Joint hyaluron tabletta az ízületek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény. Magas hatóanyag tartalmú komplex készítmény.

A természetes hialuronsav az emberi szervezetben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a szemben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező anyag.

A glükózamin-szulfát a porc szerkezeti felépítője, a porcszövet sejtközötti állományának összetevője.

Az ördögcsáklya gyógynövény-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét.

A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok egyik alkotóeleme.

A természetes mukopoliszacharidok az inakban lezajló fiziológiai folyamatokban vesznek részt.

A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a kötőszövet-képződéshez.

Ajánlott adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal bevéve.

Aktív hatóanyag/napi adag (1 tabletta): glükozamin-szulfát 900 mg, mukopoliszacharid 130 mg, ördögcsáklya-kivonat 120 mg, természetes hialuronsav 50 mg, kollagén 50 mg, mangán 2 mg.

Összetevők: glükozamin-szulfát (gomba eredetű), mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat, természetes hialuronsav, kollagén (II. típusú), mangán-citrát, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói), sűrítőanyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), természetes színezékek (vas-oxidok).

Kiszerelés: 60 db

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.