Echinacea csepp 50 ml – Dr. Theiss

2710 Ft

Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására.

Hatóanyag/100g készítmény: 100g készítmény 33 g keskenylevelű kasvirág őstinktúrát tartalmaz. Segédanyagként 50 % v/v alkoholt tartalmaz.

Adagolás: Megelőzésre: 3×20 cseppet, akut fertőzés esetén az első napon először 50 csepp, majd óránként 10-20 csepp adagolása 2 napig.Az alkoholos oldat a száj nyálkahártyájáról gyorsan felszívódik, ezért előnyös, ha lenyelés előtt rövid ideig a szájában tartja. 8 hétnél hosszabb ideig nem alkalmazható a készítmény.

Kiszerelés: 50 ml

Forgalmazó: Naturprodukt Kft.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kasvirágra (vagy más fészkesvirágzatú növényre pl. kamillára) érzékenyek a készítményt ne használják! Nem alkalmazható előrehaladott szisztémás megbetegedések esetén. A készítmény nem adható gyermekeknek 14 éves kor alatt, terheseknek, epilepsziásoknak, agysérülés és más központi idegrendszeri betegség esetén. A készítmény alkoholt tartalmaz!