Máriatövis forte instant tea – Dr. Chen

2380 Ft

Leírás

Dr. Chen máriatövis forte instant tea a máj és az emésztőrendszer egészségéért.

A máriatövis kivonata segíti a megfelelő májfunkció fenntartását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához. A schizandra gyümölcs májvédő gyógynövényként használatos. Az édesgyökér kivonat támogatja és elősegíti az emésztést, segít fenntartani a gyomor és a vékonybél nyálkahártya normál funkcióját. A gyömbér kivonat segít fenntartani az emésztőrendszer normál funkcióját. A ginseng gyökér kivonat támogatja az immunrendszer egészséges működését, segít fáradtság és stressz esetén. A jujuba gyümölcs a keleti kultúrában nagyra becsült része a mindennapi étkezésnek.

Adagolás: naponta 1 tasak elfogyasztása javasolt 2-3 dl forró vagy langyos vízben feloldva.

Hatóanyag/napi 1 tasak: máriatövis kivonat 1,5g (ebből silymarin 100mg), ginseng gyökér kivonat 1,5g (ebből ginsenosid 4mg), édesgyökér kivonat 1,5g, schizandra gyümölcs kivonat 1,5g, gyömbér gyökér kivonat 1,5g, jujuba gyümölcs kivoant 1,5g.

Összetevők: máriatövis kivonat, schizandra gyümölcs kivonat, gyömbér gyökér kivonat, édesgyökér kivonat, ginseng gyökér kivonat, jujuba gyümölcs kivonat, szacharóz.

Kiszerelés: 15 tasak

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!