Q10 + ginkgo + omega-3 kapszula – Dr. Chen

4000 Ft

A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer, valamint az agyműködés egészségének fenntartásához. A készítményben nagy mennyiségben jelen lévő koenzim Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelésben, elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A Q10 koenzim zsírban oldódó vegyület, ezért halolajjal és E-vitaminnal lett kombinálva. A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak támogatják a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, illetve antioxidánsként viselkednek. Rendszeres fogyasztásával hozzájárulhatunk az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. Az E-vitamin fontos antioxidáns hatású vitamin.

összetevők 1 kapszulára: mélytengeri halolaj: 370 mg, ginkgo biloba levél por: 60 mg, Q10 koenzim: 50 mg, E-vitamin: 20 mg, zselatin

Adagolás: napi 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!