Leírás
Az Ataisz hagymás chilis barnarizs rizottó könnyen elkészíthető étel, mely fogyasztható önmagában, de akár dúsítható bármilyen húsétellel, virslivel és természetesen a vegán étrendet követők számára is nagyszerű alternatívát jelent. Ez esetben ajánljuk hozzá a vega virslit, tofut, szejtánt vagy vega kolbászokat.
A hagymás chilis barnarizs rizottó elkészítése: Egy fazékban forraljunk fel 600 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint. (A termék nem tartalmaz sót!) Ezután öntsük bele a tasak tartalmát, keverjük meg és takaréklángon 45 percig lefedve főzzük. Időnként keverjük meg. A főzési idő leteltével húzzuk le a tűzről és 20 percet hagyjuk állni. Tálalható…
Amennyiben nem szeretné, hogy a rizottó nagyon „híg” legyen, úgy a főzéshez kevesebb vizet használjon!
Összetevők: „A” rizs, szárított sárgarépa, paszternák, pirított, szárított hagyma, szárított paradicsom, petrezselyem, zöldfűszerek, tört chili.
Kiszerelés: 200 g
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is használó üzemben készült.
A termékcsalád készítményei: Zöldséges rizottó, Paradicsomos barnarizs, Hagymás rizottó magvakkal és zöldségekkel, Zöldfűszeres barnarizs, Barnarizs rizottó vegyes zöldséggel.