GAL Laktoferrin Plus

14200 Ft

Leírás

A GAL Laktoferrin Plus könnyen oldódó formula. A Laktoferrin az a fehérje, amelyik az előtejet (kolosztrumot) annyira értékessé teszi. A kolosztrum azonban tartalmaz sok nemkívánatos növekedési faktort (pl. IGF-1-et), tejfehérjét, tejcukrot, hormonokat is. A GAL Laktoferrin plus viszont ezektől mentes (illetve nyomokban tejfehérjét tartalmazhat). A kolosztrumban természetesen előforduló háromféle laktoferrint mind tartalmazza, de túlnyomórészt az apolaktoferrint, amely a legértékesebb közülük.

Alkalmazási javaslat: Kb. fél perc kevergetés mellett tökéletesen oldódik bármilyen folyadékban, így ital formájában javasolt a fagyasztása. Általános használat esetén napi 2-4 g-ot (1-2 teáskanyálnyit). Kúraszerű alkalmazás esetén pedig 1-2 hétig napi 3-4 g-ot. 12 g feletti dózis enyhe hasmenést okozhat! Gyermekeknek testsúlyarányosan adagolandó, 60 kg-nak számítva egy felnőttet.

Összetevők: glicin (aminosav), mikronizált bambuszrost, laktoferrin (tejből).

Kiszerelés: 120 g

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.