Q10 Omega-3 E-vitamin kapszula – Dr. Chen

3080 Ft

Omega-3 zsírsavakat tartalmazó mélytengeri halolaj kapszula E-vitaminnal és Q10-koenzimmel a szív védelmére.
A Q10 koenzim zsírban oldódó hatóanyag, ezért halolajjal és E-vitaminnal kombinálta a Chen Patika. A sejtek működésében elektronhordozóként vesz részt az ATP-nek, a sejtek központi energiaforrásának termelésében. Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén idősebb korban is. A mélytengeri halolajban jelen lévő többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez. Az E-vitamin védi a sejteket és szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtek oxidatív öregedéséért felelősek.
Alkalmazási javaslat: napi 2×1 kapszula folyadékkal lenyelve.
Hatóanyag/2 kapszula: telített zsírsav 244 mg, többszörösen telítetlen zsírsav (EPA+DHA) 516 mg, E-vitamin (100%-ban természetes) 20 mg, Q10-koenzim 20 mg.
összetevők: mélytengeri halolaj (480 mg/kapszula), zselatin, hozzáadott természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát) (10 mg/kapszula), Q10-koenziim (10 mg/kapszula).
Kiszerelés: 40 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.

Leírás

A Dr. Chen Q10 Omega-3 E-vitamin kapszula a szív védelmére kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény.

A Q10 koenzim zsírban oldódó hatóanyag, ezért halolajjal és E-vitaminnal lett kombinálva. A sejtek működésében elektronhordozóként vesz részt az ATP-nek, a sejtek központi energiaforrásának termelésében. Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén és idősebb korban is. A mélytengeri halolajban jelen lévő többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez. Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtek oxidatív öregedéséért is felelősek.

Alkalmazási javaslat: napi 2×1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.

Hatóanyag/napi adag (2 kapszula): telített zsírsav 244 mg, egyszeresen telítetlen zsírsav 200 mg, többszörösen telítetlen zsírsav (EPA+DHA) 516 mg, E-vitamin (100%-ban természetes) 20 mg, Q10-koenzim 20 mg.

Összetevők 1 kapszulára: Mélytengeri halolaj 480 mg, zselatin, hozzáadott természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát) 10 mg, Q10-koenzim 10 mg.

Kiszerelés: 40 db kapszula

Allergén információ: halból kivont halolajat tartalmaz