Leírás
A szerves fermentált fekete fokhagyma standardizált fermentált fekete fokhagyma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő növényi kapszula.
A szerves fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Cukorbetegek számára is ajánlható a termék fogyasztása. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, amely barnás-fekete színre változik, valamint a csípős íze is, amely édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesen magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva.
Hatóanyag/napi adag (1 kapszula): 400 mg fekete fokhagyma kivonat fermentált (ebből standardizált S-allil-cisztein 400 mcg).
Adagolási javaslat: napi 1 vagy 2 kapszula fogyasztása javasolt.
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma gumó kivonat, növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak mono- és digliceridjei, kalcium-foszfátok, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).
Kiszerelés: 30 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.