Szív meridián kapszula – Dr. Chen

1510 Ft

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a vörös, élénk színű gyümölcsök és gyógynövények magas polifenol és flavonoid tartalmuk miatt leginkább a szív meridiánra lehetnek kedvező hatással (pl. gránátalma, galagonya, rózsagyökér, jóféle sáfrány).
A galagonya gyümölcs kivoant támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövénye, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
A fokhagyma fogyaszátsa kedvező hatást gyakorol a szív és a keringési rendszer egészéségre. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásáhz, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.
A szelén antioxidánsként segíti elő az immunrendszer egészséges működését és szükséges a keringési rendszer egészségéhez.
A jóféle sáfrány virág és a bazsarózsa gyökér gyakran alkalmazott gyógynövények a szív meridián egészsége érdekében a TCM szerint.

Hatóanyagok a napi 3 kapszulában: szelén 60 µg, allicin: 3 mg, gáránátalma kivonat: 300 mg, galagonya gyümölcs kivonat: 90 mg, jóféle sáfrány kivonat: 75 mg, bazsarózsa gyökér kivonat: 75 mg, rózsagyökér kivonat: 60 mg (ami megfelel 180 mg rózsagyökérnek).

Adagolás: naponta 3×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve étkezés előtt.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.