Szív meridián kapszula – Dr. Chen

2150 Ft

Leírás

A Szív meridián kapszula gyógynövény kivonatokat és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő a szív és keringési rendszer egészségének megőrzéséhez.

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a vörös, élénk színű gyümölcsök és gyógynövények magas polifenol és flavonoid tartalmuk miatt leginkább a szív meridiánra lehetnek kedvező hatással (pl. gránátalma, galagonya, rózsagyökér, jóféle sáfrány).

  • A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását.
  • A rózsagyökér tibeti gyógynövénye, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
  • A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a szív és a keringési rendszer egészségre. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.
  • A szelén antioxidánsként segíti elő az immunrendszer egészséges működését és szükséges a keringési rendszer egészségéhez.
  • A jóféle sáfrány virág és a bazsarózsa gyökér gyakran alkalmazott gyógynövények a szív meridián egészsége érdekében a TCM szerint.

Hatóanyagok a napi 3 kapszulában: szelén 60 µg, allicin: 3 mg, gáránátalma kivonat: 300 mg, galagonya gyümölcs kivonat: 90 mg, jóféle sáfrány kivonat: 75 mg, bazsarózsa gyökér kivonat: 75 mg, rózsagyökér kivonat: 60 mg (ami megfelel 180 mg rózsagyökérnek).

Adagolás: naponta 3×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve étkezés előtt.

Összetevők: gránátalma kivonat, fokhagyma kivonat, zselatin, galagonya gyümölcs kivonat, jóféle sáfrány kivonat, bazsarózsa gyökér kivonat, rózsagyökér kivonat, szelén.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.