Leírás
Rédei zsázsa mag csíráztatáshoz. A csírák a kifejlett növény esszenciáját tartalmazzák, rendkívül gazdagok ásványokban, vitaminokban, enzimekben. E korszerű és természetes vitaminbombákat ízletességük és változatosságuk miatt nagyon könnyen beilleszthetjük táplálkozásunkba. Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.
A zsázsacsíra enyhén csípős ízű, kissé kesernyés. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva.
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál zsázsamagot egy szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20 Cº-os világos helyiségbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, hogy elkerüljük a rothadást. 3-4 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható.
Kiszerelés: 30g