Omega 3 Cardiovascular kapszula – Jutavit

3880 Ft

Leírás

Omega 3 Cardiovascular kapszula a normál vérnyomás fenntartásáért és a szív megfelelő működéséért.

A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára. Kiemelkedően magas mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA). A kapszulában levő halolaj természetes formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.

A kapszula alapanyaga a szardella, melyet a Dél-Csendes-Óceán tiszta területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül.

Az EPA és DHA hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. (A kedvező hatás 3g EPA és DHA bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható).

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. (A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható).

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. (A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható.

Adagolás: felnőtteknek napi 1, 2×1 vagy 3×1 kapszula folyamatos szedése javasolt legalább 3 hónapig. Javasolt étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal bevenni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Hatóanyag /kapszula: Halolaj 1500 mg (ebből Omega-3 zsírsavak: 1200 mg /ebből EPA 600mg, DHA 450mg/).

Összetevők: halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék halolajat tartalmaz, ezért ha érzékeny vagy allergiás hal eredetű élelmiszerekre, akkor a készítményt ne fogyassza! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.